La Granja equillet obre les portes al públic per difondre les propietats beneificioses de la llet d’euga

La llet d’euga té propietats molt beneficioses pel cos humà. Amb l’objectiu de donar a conèixer aquest producte la granja Equillet de la Vall d’en Bas ha celebrat una jornada de portes obertes. En aquesta tercera edició, metges i investigadors en una diada més íntima avui i la resta del públic demà, poden descobrir aquest producte tan singular.

Avui s’està celebrant la tercera jornada de portes obertes a la granja de llet d’euga Equillet de La Vall d’en Bas. La jornada va destinada a donar a conèixer les propietats de la llet d’euga, molt beneficiosa pel cos humà per les nombroses semblances que existeixen amb la llet materna.

L’associació eQuaid, amb Justi Guti al capdavant, fa cinc anys que funciona amb la voluntat d’investigar les propietats i els beneficis de la llet d’euga per promocionar-ne el consum. En aquest sentit des de fa dos anys comercialitzen aquest producte amb l’ajuda d’altres granges europees. eQuaid ja distribueix la llet d’euga a 170 punts de Catalunya i 12.000 farmàcies repartides per tot l’Estat. Actualment prop de 3.000 persones consumeixen a diari uns 20 mil·lilitres de llet d’euga. La granja Equillet tornarà a obrir les portes al públic demà.