L’Olot topa contra el mur de l’Huracán de València i segueix sense guanyar a casa en la lliga (0-0)

L’equip d’Arnau Sala ha plantejat una bona primera meitat i ha disposat d’ocasions per marcar algun gol, però el rival no li ha permès continuar atacant amb claredat en la segona meitat i el marcador no s’ha mogut durant tot el matx. Un partit espès i passat per aigua que la Unió Esportiva Olot no ha pogut desencallar.

Diumenge passat per aigua a un estadi municipal que va notar el mal temps i no va acabar de presentar l’aspecte habitual. En un ambient enrarit i davant d’un rival molt rocós, la Unió Esportiva Olot no ha pogut superar la defensa sense escletxes d’un conjunt valencià que ha quedat satisfet amb el resultat.

En la primera meitat els locals han fet un bon joc, amb un Héctor Simón fent de timó i amb molta mobilitat a dalt, és per això que han arribat les primeres ocasions. L’Huracán ha provat sense gaire encert a Wilfred i poc després han arribat bones accions per part dels olotins. Carlos ho ha provat des de lluny, i Rubén Canelada ha posat una bona centrada que no ha trobat rematador dins l’àrea local. Jorge Rojas, a la sortida d’un servei de cantonada, col·locava la pilota perfectament però el porter valencià ha posat una mà providencial per evitar el primer gol.

En la segona meitat el partit ha canviat totalment i s’ha tornat avorrit i amb poques arribades. Gallego s’ha quedat sol davant del porter però el col·legiat li invalidaria la jugada per fora de joc. Carlos Martñinez ho tornaria a provar des de llarga distància però sense punteria, i l’Huracán, que no ha proposat gaires arguments ofensius, ha estat a punt de donar un bon ensurt a la UE Olot amb dues accions. En la primera, Wilfred reaccionava bé a un xut enverinat, i en la segona, un rebot posterior al xut d’Amarilla ha posat la por al cos a l’estadi, que veia aparèixer els fantasmes de partits anteriors.

Al final, porteria a zero però els homes d’Arnau Sala segueixen amb el problema de la punteria com a principal enemic.

L’Olot té ara mateix 6 punts a la taula classificatòria i segueix sense guanyar davant la seva afició.

x