Un miler de persones es concentren davant l’Ajuntament d’Olot en l’inici de la campanya de l’ANC i Òmnium per la consulta de Catalunya

Entre 800 i mil persones segons l’organització s’han concentrat davant l’Ajuntament d’Olot en l’inici de la campanya per la consulta de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural. TÉs la concentració més multitudinària que es recorda davant de l’edifici consistorial. Els portaveus de les dues entitats han llegit el manifest de l’inici de la campanya per poder votar el 9 de novembre malgrat la suspensió del tribunal Constitucional. En aquest manifest han subratllat que durant la campanya que ara comença demanaran el sí per construir un país diferent.

També han assegurat que la feina no acaba aquí. La continuaran dissabte en poblacions com Besalú, la Vall d’en Bas o Santa Pau. Allà faran un porta a porta on informaran de la situació actual de la consulta “sense pretendre convèncer ni alliçonar ningú”, segons ha declarat la presidenta d’Òmnium Garrotxa, Núria Torres. Per fer aquest porta a porta, les dues entitats responsables de la campanya compten fins al moment amb 200 voluntaris, tot i que han assegurat que falten molts més.