El Consorci d’Acció Social de la Garrotxa fomenta la col·laboració entre empreses i entitats amb projectes socials impulsats des de la comarca

Avui s’ha presentat el programa #Connectemlasolidaritat, que vol fomentar la col·laboració d’empreses i entitats amb els projectes socials impulsats a la Garrotxa. A partir d’ara, qualsevol organisme que vulgui realitzar una col·laboració social podrà consultar la relació de projectes actius al seu web 

A la Garrotxa trobem diferents casos d’interacció entre el món empresarial i el tercer sector. Per tal de promoure el creixement d’aquestes relacions, neix el programa #connectemlasolidaritat, una eina del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa per tal de fomentar la col·laboració d’empreses i entitats amb els projectes socials que s’impulsen a la comarca. Qualsevol empresa o entitat garrotxina que vulgui participar-hi podrà consultar al web entitatsgarrotxa.cat la relació de projectes socials en actiu, i omplir una sol·licitud de patrocini. Les col·laboracions poden ser de diferents tipus, tant econòmiques com voluntàries. Així mateix, qualsevol associació que necessiti recursos per impulsar el seu projecte social podrà donar-se d’alta a la mateixa web.

Dues empreses implicades socialment els darrers anys són Royalverd i Zoetis. En el cas de l’empresa de jardineria, es va donar al Centre de Distribució d’Aliments de la Garrotxa els diners que s’havien de destinar en la panera de Nadal dels treballadors. Pel que fa a Zoetis, la seva iniciativa consisteix en aportar econòmicament 1.100 euros cada vegada que es compleixin 100 dies sense accidents a l’empresa, a l’Associació d’Amics dels Nens d’Educació Especial de la Garrotxa. Amb el programa #connectemlasolidaritat es pretén ordenar les accions de col·laboració social que ja tenen lloc de forma aïllada a la Garrotxa.