Les pluges torrencials provoquen desperfectes i inundacions a Beuda

Dilluns al vespre, entre dos quarts de nou i les 12 de la nit, hi va haver pluja torrencial a Beuda, un intensitat que es va donar per la combinació d’una massa d’aire càlid, juntament amb el xoc de vents que van bufar de diferents direccions i van mantenir tempestes estàtiques sobre aquesta zona de la Garrotxa. Mieres i Besalú també van ser una de les afectades. Una força que va deixar tallats, també els accessos de la vila de Beuda durant unes hores.

Esllavissades i desperfectes als camins. Així es com va quedar Beuda ahir a la tarda després de les pluges torrencials que van patir.  En  poc més de 3 hores van caure 97 litres per metre quadrat i les carretres van quedar tallades.  A part d’aquestes destrosses, la pluja també va provocar inundacions als baixos de biblioteca, al dispensari i a una fabrica de la vila.

A Besalú, també hi va ploure de forma abundant i el fluvià arrossegava fang amb un augment del seu cabal considerable. A l’octubre es mantindrà aquesta inestabilitat i es preveu un mes més plujós de l’habitual.