La Unió Esportiva Olot s’enfronta aquesta jornada a l’Olímpic de Xàtiva al camp Luís Suñer d’Alzira

La Unió Esportiva Olot s’enfronta a l’Olímpic de Xàtiva aquest cap de setmana. El partit ha hagut de canviar d’ubicació a última hora a causa de les últimes pluges i finalment es jugarà al camp Luis Suñer d’Alzira.

Després d’empatar la setmana passada a casa, la Unió Esportiva Olot encara un nou partit contra l’Olímpic de Xàtiva. Els d’Arnau Sala arriben a aquesta jornada amb sis punts sumats, en la meitat baixa de la classificació i amb l’objectiu de millorar la punteria.

L’Olímpic de Xàtiva està en la última posició de la taula amb un punt menys que els olotins. És un equip aparentment dur, però que ha tingut un mal inici en la lliga.

A causa de les pluges dels últims dies el camp de gespa artificial de l’olímpic, La Murtura, no està preparat per al partit i per aquest motiu el matx es disputarà al Luis Suñer d’Alzira, de gespa natural.

L’Olímpic de Xàtiva – Unió Esportiva Olot tindrà lloc diumenge a les 17h i Arnau Sala comprarà amb tots els seus homes, excepte el defensa Albert Canal, que està de baixa per una ruptura completa del lligament lateral intern del genoll dret.