‘L’arròs de les Cols’ seguirà servint-se els dijous al Tossols-Basil i es traslladarà a la carpa del restaurant amb l’arribada del fred

El restaurant Les Cols continua apostant per oferir àpats econòmics al pavelló de bany Tossols-Basil i dóna continuïtat al menú ‘L’arròs de les Cols’ més enllà de l’estiu. El menú, que s’ofereix els dijous al migdia a un preu de 15 euros, continuarà tenint lloc al Tossos-Basil mentre el temps permeti dinar a l’aire lliure. Amb l’arribada del fred es traslladarà a la carpa del restaurant Les Cols.

El restaurant Les Cols vol seguir explorant les possibilitats del pavelló de bany Tossols-Basil. Dinar enmig del paisatge a la tardor també pot ser una experiència memorable. Així ho pensen els comensals que ahir van gaudir del menú ‘L’arròs de les Cols’ enmig de la caiguda de les fulles.

Les Cols segueix apostant per les noves tendències sorgides en el sí de l’alta cuina. El restaurant ha decidit donar continuïtat al menú ‘L’arròs de les Cols’ i oferir-lo també durant aquestes setmanes. El menú ‘L’arròs de les Cols’ se seguirà oferint al pavelló de bany Tossols-Basil mentre duri el bon temps. Després ho traslladaran a la carpa del restaurant amb un nou menú d’hivern. Paral·lelament, el restaurant olotí amb dos estrelles Michelin seguirà oferint l’opció de pícnic als clients, consistent a facilitar una bossa i una manta amb els productes i els estris per preparar carn a la graella en aquest marc incomparable vora del riu Fluvià.

x