Teisa amplia les línies d’autobus cap a Santa Pau per fomentar el turisme amb transport públic al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

L’empresa d’autocars Teisa, els ajuntament d’Olot i Santa Pau i Turisme Garrotxa han impulsat noves línies de transport fins a Santa Pau que aquest mes entren en funcionament. La iniciativa pretén millorar la mobilitat, potenciar l’ús del transport públic i afavorir el turisme, a l’hora que permetrà evitar les aglomeracions de cotxes privats els cap de setmana en aquesta zona.

Són un quart de deu del matí i un autocar de la Teisa surt, com cada dia, des d’Olot cap a Santa Pau. Un trajecte que s’ampliarà a partir de demà, amb més horaris de sortida i arribada. Es tracta d’una inciativa que ha impulsat Turisme Garrotxa en col•laboració amb els Ajuntament d’Olot i Santa Pau, i amb l’empresa de transport Teisa. Es tracta d’una prova pilot que connecta Barcelona, Vic i Olot amb Santa Pau. Una línia que té com a principal objectiu fomentar el turisme a la comarca de la Garrotxa.

Una iniciativa que també, pretén resoldre els problemes d’aglomeració de cotxes particulars a la carretera de Santa Pau. Una zona molt concorreguda els dies festius, ja que és el punt d’accés a La Fageda i a diversos volcans garrotxins. La idea és també suplir la falta de transport el cap de setmana per als veïns de la zona.

Una iniciativa que comença com una prova per veure si té bona acceptació, i si és així, quedarà com a una línia fixe més de transport dins la comarca. Per a conèixer els horaris concrets o per consultar d’altres informacions, ho poden fer al web: www.teisa-bus.com o al telèfon 972 26 01 96.

x