El CB Olot perd el segon partit de la temporada en un duel igualat davant del CB Roser (57-64)

Les jugadores de Mari Comino han iniciat el curs amb dues derrotes consecutives tot i ser competitives en els enfrontaments. Avui, a casa davant del CB Roser, les olotines han tingut la victòria a tocar però un mal últim quart les ha condemnat a la derrota. 

foto 2

El Club Bàsquet Olot no ha començat amb bon peu la seva nova aventura a primera catalana. La setmana passada les jugadores de Mari Comino van ensopegar en un matx molt competit a la pista del Sant Cugat i avui han estat víctimes d’un mal darrer quart, que ha espatllat el gran partit de les garrotxines davant del seu públic.

En una primera meitat molt igualada, els dos quarts inicials han acabat amb dos punts de diferència a favor del Roser. Ara bé, el tercer ha estat el millor període de les locals, que han desplegat tot el seu bon bàsquet, amb defensa dura i atacs curts i precisos.

Un avantatge de 10 punts semblava que donaria la primera alegria a les de Mari Comino, però llavors el rival ha començat a posar les coses és complicades, igualant el marcador des de la línia de tres i aprofitant les errades en atac de les olotines.

El quart i últim temps ha decidit un partit en què el sènior femení del CB Olot ha pogut donar la sorpresa contra un teòric rival de la part alta. La primera victòria del curs, doncs, haurà d’esperar.