Els voluntaris de l’ANC i Òmnim Cultural inicien la ‘Gigaenquesta’ a les Preses

Avui s’ha iniciat a les Preses la ‘Gigaenquesta’ de l’ANC i Òmnium Cultural. Durant el dia els voluntaris de la plataforma ‘Ara és l’hora’ aniran porta a porta per fer una enquesta de 6 preguntes als ciutadans del municipi.

Els voluntaris de la plataforma Ara és l’hora de les Preses s’han reunit aquest matí per iniciar la Gigaenquesta a la Garrotxa organitzada a nivell nacional per l’ANC i Òmnium Cultural. En el cas de les Preses fins a 16 voluntaris s’han inscrit per col·laborar en la iniciativa.

La campanya porta a porta de voluntaris a favor de la independència consisteix en realitzar un qüestionari tipus test de 6 preguntes enfocades a la concepció d’una Catalunya independent que es fa a cadascuna de les llars catalanes.  L’Objectiu de la iniciativa és arribar a cada persona i cada casa del país. La Gigaenquesta no busca convèncer a la gent, sinó escoltar el que la població té a dir sobre la consulta del 9 de novembre.

El porta a porta s’ha iniciat aquest matí en 3 municipis de la comarca: Les Preses, la Vall d’en Bas i Besalú. A la resta de municipis, inclòs Olot, es durà a terme el cap de setmana que ve.

Deixa un comentari