L’Associació Integra recapta més de 1.000 euros per finançar la teràpia amb cavalls en la 8a Marató de Massatges

Més de 100 massatges han fet els fisioterapeutes voluntaris participants en la 8a Marató de massatges de l’Associació Integra que s’ha dut a terme durant el dia d’avui en la zona de Consultes Externes de l’Hospital Sant Jaume d’Olot.

La zona de Consultes Externes de l’Hospital Sant Jaume s’ha convertit avui en una sala de massatges improvisada per acollir la Marató de Massatges de l’Associació Integra d’Olot. Aquesta és ja la vuitena vegada que l’associació organitza la marató per finançar l’activitat d’hipoteràpia i equitació adaptada que setmanalment realitzen els nois i noies amb disminucions psíquiques d’Integra. Una vintena de fisioterapeutes han realitzat voluntàriament més de 100 massatges de 15 minuts de durada per ajudar aquesta associació.

Contents i relaxats en sortien els participants de la marató desprès de rebre un massatge per 10€.  A part dels diners aconseguits amb els massatges, l’associació també ha venut productes promocionals i ha rebut donacions que han fet que el total recaptat en la jornada d’avui arribi als 1.020€.