Olot Televisió, amb La Xarxa, han seguit en directe la jornada històrica del món local amb un programa especial de més de tres hores

El gest històric dels ajuntaments catalans ha estat retransmès en directe per Olot Televisió a través d’un programa especial coproduït amb La Xarxa. Al llarg de tres hores i mitja, des de dos quarts de deu del matí fins a les dues del migdia, s’ha fet un seguiment exhaustiu de la trobada d’alcaldes amb el president Artur Mas. Al llarg del programa s’han entrevistat prop d’una trentena de  representants del món local. El programa ha estat presentat per Ares Escribà, cap d’informatius de Lleida Televisió; Albert Brosa, director d’Olot Televisió i Clara Tena, cap d’informatius de Canal Terres de l’Ebre i s’ha emès de manera simultània per totes les televisions adherides a La Xarxa. D’aquesta manera les televisions de proximitat han volgut fer costat als seus alcaldes en un moment decisiu pel país.

otv_ajuntaments9N