Fouzi Mansouri i Anna Puigvert guanyen la Cursa Ciutat d’Olot-Sant Lluc batent els rècords del recorregut

Més de 500 atletes han participat a la Cursa Popular Ciutat d’Olot Sant Lluc. La competició de 10 quilòmetres l’ha guanyat Fouzi Mansouri, batent el rècord del recorregut actual. Anna Puigvert també ha batut el registre en categoria femenina, i per primera vegada, el Club Atletisme Olot Terra de Volcans aconsegueix pujar al podi de les dues curses.

 

Olot ha viscut de nou una gran jornada lúdica i esportiva, amb la celebració de la 32a Cursa Popular Ciutat d’Olot Sant Lluc, amb una de les edicions més participades de la seva història, superant els 500 inscrits a les diferents categories.

El guanyador de la categoria principal, amb 312 atletes, ha estat Fouzi Mansouri, de l’Esports Manlleu; Mansouri ha creuat la meta amb un temps de 32 minuts i 50 segons. Darrere seu ha entrat l’atleta del Palamós Enric Roura, a 9 segons, seguit d’Arnau Turon, del Club Atletisme Olot, a 19 segons del vencedor. En categoria femenina, la independent Anna Puigvert ha guanyat amb un temps de 39 minuts i 59 segons, seguida de l’atleta de l’Olot Esther Canalias, que ha arribat a 38 segons de la vencedora; Rosa Matamala ha completat el podi, a més de tres minuts de Puigvert.

Els dos guanyadors han batut  respectivament els rècords de l’actual recorregut; Mansouri ha rebaixat en 16 segons la marca establerta per Nan Oliveras l’any 2012, i Puigvert ha pulveritzat en 46 segons el registre de Judit Riera del 2013. També cal destacar que el tercer lloc de Turon en categoria masculina i el segon de Canalias en l’apartat femení són els dos primers podis que el Club Atletisme Olot-Terra de Volcans aconsegueix en la cursa que organitza.

x