Albert Horts, Alejandro Magallanes i Anna Puixeu guanyadors dels Premis Salvador Reixach pels seus treballs de recerca de Batxillerat

El Centre Cívic de Santa Pau es va emplenar ahir per conèixer els guanyadors de les tres categories dels Premis Salvador Reixach. En aquesta 14a edició hi va haver 16 finalistes amb treballs de recerca dels àmbits comarcal, humanístic i social-artístic.


 

Ahir es van lliurar els Premis Salvador Reixach al Centre Cívic de Santa Pau per a treballs de recerca dels àmbits comarcal, humanístic i social-artístic. En total, setze treballs d’alumnes la majoria d’ells d’instituts garrotxins van ser els finalistes. El premiat en l’àmbit comarcal va ser Albert Horts amb el treball ‘Labora-Fontbernat. Estudi d’una arma creada per les indústries de la guerra de Catalunya durant la guerra civil (1936-1939)’. Pel que fa a l’àmbit humanístic es va guardonar a Alejandro Magallanes pel treball ‘Representació del periple d’Odisseu en un mapa del s.XXI’. Finalment, Anna Puixeu va ser la guanyadora en l’àmbit social-artístic amb el treball titulat ‘Una hipoteca per la vida’.

Aquesta 14ª edició dels premis Salvador Reixach, organitzats pel Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca (PEHOC), van comptar amb la presència de l’alcalde de Santa Pau, Pep Companys, i el regidor de cultura de l’Ajuntament d’Olot, Josep Berga. L’acte va anar acompanyat musicalment amb l’actuació de la cantant Paula Arbós i el pianista d’Édgar Basiana. El PEHOC també organitza els premis Jordi Pujiula per a treballs de recerca en l’àmbit científic que se celebren a la primavera.

Deixa un comentari