Aquest cap de setmana la Fira Liberisliber reuneix a Besalú nombrosos noms coneguts com l’escriptor Albert Sánchez Piñol

Ahir es va donar el tret de sortida a la 5a edició de la Fira d’Editorials Independents de Besalú. Al llarg del dia es van dur a terme tot un seguir d’activitats d’entre les que va destacar una taula rodona en que ponents de la talla de l’escriptor Albert Sánchez Piñol van debatre sobre el renovat l’inerès de la societat en la política.

La fira anual dels llibres desconeguts, la Liberisliber, reuneix  al llarg d’aquest cap de setmana escriptors i editors de renom en la ciutat medieval de Besalú. En el marc de la fira s’estan realitzant tot un seguit d’activitats, entre elles una taula rodona que va comptar ahir amb la participació de l’escriptor Albert Sánchez Piñol, autor de ‘Victus’, el professor Manuel Delgado i l’editor Jordi Panyella. Cadascun dels assistents va opinar sobre els seus respectius camps professionals i d’altres qüestions relacionades amb l’interès creixent de la societat en la política. Sota el títol “Els anys en que la política ha tornat a interessar a la gent”, els ponents van reflexionar sobre el motiu d’aquest interès renovat molt vinculat a la possible independència de Catalunya. La gran absència de l’acte va ser la periodista Rosa Maria Calaf, que finalment no va poder-hi assistir.

En aquesta cinquena edició de la fira hi participen 37 editorials independents la majoria d’elles provinents de Catalunya, el País Valencià. També hi són presents editorials vingudes d’Aragó i Andalusia. Totes elles aprofiten l’ocasió per explicar les novetats dels seus catàlegs, que no sempre són fàcils de trobar, i presentar nombrosos llibres.

 

Deixa un comentari