El CPA Olot entrena a portes obertes al pavelló olotí com a prèvia del Mundial de patinatge Reus

Les patinadores de Ricard Planiol i Ester Fàbrega han realitzat l’últim entrenament de la coreografia ‘Respira’ davant del seu públic. Com ja és tradicional, les olotines han oferit el ball a centenars de persones que han volgut donar el seu alè a les campiones abans de l’esperat Mundial de Reus 2014, en el quan competiran el proper dia 11 d’octubre.L’expedició garrotxina sortirà divendres cap a terres tarragonines amb l’ambició de repetir l’èxit més gran possible en patinatge artístic de la modalitat de Grups de Xou.

Sota les indicacions d’Ester Fàbrega i interpretant de manera perfecte cada pas i tots els increibles moviments de ‘Respira’, l’equip del CPA Olot ha demostrat que guanyar l’Europeu d’enguany no ha estat fruit de la casualitat sinó de l’esforç i el treball en els entrenaments.
Les patinadores garrotxines parteixen com a favorites davant de Reus i Masnou, que són els dos altres equips del país que hi competiran. Ara, només cal esperar a la gran cita per veure si les campiones repeteixen en el lloc més alt del podi.

cpa patrociniEl club signa un patrocini amb Zeta Espacial SA
La marca i el CPA Olot han signat avui un acord de cara als propers tres anys. Aquesta relació ja serà visible al Mundial de Reus, on les patinadores lluiran unes fundes dels patins amb el logotip de Peta Zetas. El director de patrocinis de l’empresa, Joan Garcia, i el president del CPA Olot, Joan Fàbrega, han escenificat l’avinentesa aquest matí abans de l’entrenament. Els dos han destacat que els ideals del club, els valors que transmet i la manera de treballar del CPA Olot “han captat l’interès de l’empresa, que s’hi sent identificada”.