El jutge Santiago Vidal explica l’esborrany de la constitució de l’Estat Català a Can Trincheria

Aquest dissabte es va dur a terme a Can Trincheria la conferència debat “Quina constitució catalana volem” amb el jutge Santiago Vidal. L’acte va ser organitzat per Ecofòrum de la Garrotxa i va emplenar el salo familiar de la casa.

Durant la conferència, el magistrat de l’Audiència de Barcelona va explicar als assistents el contingut de l’esborrany de constitució de l’Estat Català que està el•laborant conjuntament amb 9 juristes més. El compromís del magistrat en el procés independentista i la seva col·laboració en la redacció de la futurible constitució catalana ha posat al jutge Santiago Vidal en el punt de mira de la justícia espanyola.

En el debat també hi van intervenir Elisenda Paluize, degana de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona, i Santiago Vilanova, coordinador de la sectorial 3E, Ecologia, energia i entorn, de l’ANC.