El PSC d’Olot proposa fer apartaments per a la gent gran i els estudiants a l’Hospital Sant Jaume i traslladar-hi els serveis sindicals i l’oficina del SOC

El trasllat de l’hospital d’Olot al nou edifici ha portat a pensar nous usos per a l’hospital Sant Jaume. L’Ajuntament d’Olot ja ha aprovat inicialment els usos que ha de tenir en un futur l’actual edifici. En la votació al ple municipal, el PSC va votar en contra. Divendres va convocar els mitjans de comunicació per explicar quina és l’aposta del PSC per a l’hospital Sant Jaume. A les plantes d’habitacions, proposa ubicar-hi apartaments per a la gent gran, perquè, segons va declarar el portaveu del grup, Josep Guix, actualment hi ha 70 persones en llista d’espera per a pisos tutelats per a la gent gran. També planteja la possibilitat d’ubicar apartaments per a estudiants a la tercera planta, entenent que l’Escola d’Art i els estudis de cicle impartits al centre d’Olot atrauen joves de fora de la comarca.

El grup municipal rebutja la reserva de fins a un 20% de l’edifici per a superfície comercial i proposa ubicar a la planta baixa l’Institut Municipal de Promoció i la nova Oficina Municipal de Turisme. També planteja la possibilitat de traslladar a l’edifici els serveis sindicals i l’Oficina del Servei Català d’Ocupació, que actualment es troben a l’edifici del costat del Pavelló d’Esports. La proposta del PSC és deslliurar l’edifici proper al pavelló d’aquests serveis lligats al treball per habilitar-hi unes àrees de serveis a les entitats esportives i als pavellons, així com un restaurant i sales per als esportistes.

x