Olot Televisió provoca una trobada entre el conseller de Salut i l’alcalde d’Olot al nou hospital prèvia a la inauguració d’avui

Olot Televisió ofereix avui unes imatges d’un moment inèdit al que només ha tingut accés Olot Televisió. Abans de la inauguració del nou Hospital d’Olot, l’alcalde de la ciutat ha guiat al conseller de Salut per les noves instal·lacions sanitàries, en una visita proposada per Olot Televisió. Un equip de Les Notícies els ha acompanyat durant tot el recorregut compartint moments de distensió.

Aquesta és una imatge inèdita, la del conseller de Salut, Boi Ruiz, i l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, caminant pel nou Hospital d’Olot i comarcal de la Garrotxa. Olot Televisió ha provocat aquesta trobada prèvia a la inauguració del nou centre hospitalari. L’alcalde d’Olot ha fet de guia al conseller per les noves instal·lacions sanitàries de la Garrotxa en una imatge que difícilment es tornarà a repetir.

Boi Ruiz i Josep Maria Corominas són metges de professió i, a més, van ser companys de promoció quan estudiaven medicina a Barcelona. Ara es retroben, l’un com a màxim responsable de la cartera de Salut de la Generalitat i l’altre com a alcalde de la ciutat. Boi Ruiz ha explicat que “el nou hospital suposa una millora en tots els sentits “perquè evitarà que molts ciutadans s’hagin de desplaçar a Girona per fer-se algunes proves”.

El nou hospital de la Garrotxa triplica l’espai respecte a les instal·lacions actuals. El conseller de Salut subratlla la importància això té a l’hora de compartir serveis amb els hospitals de Vic i Campdevànol, l’anomenat triangle sanitari. Boi Ruiz afegeix que “l’increment de la superfície no té a veure amb instal·lar més llits sinó a un nou plantejament de la sanitat pública, basada en compartir serveis més que no pas multiplicar-los a tots els centres”.

El conseller de Salut aplaudeix que finalment la inauguració del nou centre hospitalari sigui una realitat i afegeix que la part més important és el trasllat de tot el personal. Aquesta és una visita inèdita, proposada per Olot Televisió amb l’objectiu que dues persones que més han tingut a veure amb tot el procés del nou hospital deixessin la seva petjada abans de la inauguració.