Centenars de garrotxins visiten el nou Hospital d’Olot en la seva jornada de portes obertes al públic

L’Hospital d’Olot obre les portes al públic. De moment els seus serveis no entren en funcionament, però durant tot el dia d’avui hi té lloc una jornada de portes obertes perquè els garrotxins coneguin el nou centre, que triplica l’espai actual de l’Hospital Sant Jaume.

La curiositat ha mogut a centenars de garrotxins a desplaçar-se fins el nou Hospital d’Olot. Després de quedar inaugurat oficialment ahir pel president de la Generalitat Artur Mas, avui el centre celebra una jornada de portes obertes perquè el públic pugui visitar les noves instal·lacions. Tothom pot passejar de forma lliure per l’Hospital, i a cada espai hi ha un professional que els explica la funció de les sales on es troben. La gran majoria de ciutadans es sorprenen de les dimensions de l’edifici, que triplica l’espai de l’Hospital Sant Jaume, i celebren com ha quedat el nou centre. Les instal·lacions només es podran visitar aquest dimarts, fins a les vuit del vespre, i l’Ajuntament d’Olot ha posat a la disposició del públic transports llançadera gratuïts que surten des de l’estació d’autobusos d’Olot

 

x