El RC Garrotxa comença la lliga apallissant al Cornellà a casa sota una intensa pluja (85-0)

Els Teixons han pogut superar còmodament el seu primer test de la temporada, on té l’objectiu de tornar a competir per l’ascens. L’equip ha tingut un partit plàcid però no s’ha relaxat en cap moment davant d’un modest Cornellà.

Marques, pluja i molt bon rugbi el que s’ha pogut veure aquest dissabte a l’estadi d’atletisme d’Olot. Els jugadors del RC Garrotxa han esclafat al Cornellà en el que ha estat en primer partit de la lliga a tercera catalana. El mal regust de boca del final del curs passat, on es va perdre la ocasió de pujar per un sol minut, ha fet que en aquest matx inicial els garrotxins juguessin amb ganes de reivindicar-se. I ho han fet de la millor manera possible, amb un còmode 85 a 0, sense deixar anotar cap punt al rival i practicant un joc rocós, segur defensivament i ràpid ofensivament. 

Els davanters han gaudit de valent en un matx on l’aigua i el fang han estat protagonistes. Ara bé, el mal temps no ha impedit que el públic donés suport als Teixons, i ha fet que el joc encara fos més espectacular i bonic de veure. 

La lliga no podia començar millor per a un projecte, el del RC Garrotxa, que segueix endavant tot i les baixes d’aquest curs. Els jugadors, menys nombrosos però més compromesos que mai amb l’objectiu, volen tornarà  demostrar que són de segona catalana en una temporada on els partits s’hauran de comptabilitzar per victòries gairebé totalment. Els desplaçaments seran el fet determinant, ja que es produeixen el contrades llunyanes i l’amenaça de les absències i dels molts quilòmetres és constant. Això sí, el compromís dels garrotxins és clau en un equip que cada any que passa és una autèntica pinya.