La Fira Internacional de Bruixeria ha tornat a omplir de màgia Sant Joan les Fonts durant el cap de setmana

Aquest cap de setmana, Sant Joan les Fonts ha celebrat una fira ben especial: la novena Fira Internacional de Bruixeria. Una mostra que vol donar a conèixer un món ben desconegut per alguns. La Fira ha reunit diferents actes i activitats al voltant d’aquesta temàtica. Enguany la cultura convidada de l’acte ha estat la Cultura Rapa Nui.

El prat de les Coromines va tornar a ser l’escenari principal dels espais de la terra, del foc, de l’aire i de l’aigua de la Fira Internacional de Bruixeria. Un esdeveniment consolidat que vol descobrir les habilitats de bruixes i bruixots. Durant dos dies, Sant Joan les Fonts es va envoltar d’un ambient màgic que no va deixar a ningú indiferent.

Prop d’una seixantena de parades van participar en aquesta Fira, i a l’estada Juvinyà van tenir lloc diverses conferències al voltant del món de la bruixeria. Els visitants també van poder conèixer una de les cultures més desconegudes pels europeus, la cultura Rapa Nui, procedent de l’Illa de Pasqua xilena.