L’Institut de Cultura ha obert la convocatòria per participar als Premis Ciutat d’Olot 2015

L’Institut de Cultura d’Olot ja ha obert la convocatòria per la presentació des les obres literàries que vulguin entrar a concursar als Premis Ciutat d’Olot 2015. Els guanyadors rebran una dotació que va dels 2.000 als 10.000 euros depenent de la categoria a la qual s’opti, i tindran l’opció de publicar la seva obra en diverses editorials.


Un total de 15 mil euros i la publicació de les tres obres a través de tres editorials. És el que s’enduen els guanyadors dels Premis Literaris Ciutat d’Olot 2015 que l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot celebra cada any. Ara, l’Institut de  cultura n’ha publicat les bases per a la convocatòria. Com és habitual, els Premis estan distribuïts en tres categories: el Premi Marià Vayreda, per a obres de gènere narratiu; el Premi Joan Teixidor de poesia haikus en línia i el Premi Ciutat d’Olot de Novel·la Juvenil. El termini per presentar les obres finalitza el dia 1 de març i el veredicte dels jurats es farà públic durant el mes de juny del 2015. Per consultar les bases completes i obtenir més informació referent als Premis, la poden trobar al seu web