Mor el conductor d’un tractor en bolcar el vehicle en un mas d’Olot

El conductor d’un tractor va morir aquest dimarts en bolcar el vehicle en un mas d‘Olot. Un agent dels Mossos d’Esquadra fora de servei va alertar cap a un quart de cinc de la tarda que havia trobat la màquina amb el cos atrapat a sota al costat d’un camp.

Un agent dels Mossos d’Esquadra que estava fora de servei es va trobar, pels volts d’un quart de cinc de la tarda, un tractor bolcat a un camp del Mas La Torre d’en Llunes, amb un home atrapat a sota. El policia va alertar de seguida els serveis d’emergència, que tot i que van mobilitzar de forma ràpida diverses dotacions de Mossos, Bombers i ambulàncies, no van poder fer res per la vida del conductor de la màquina. Les causes de l’incident es desconeixen, però es suposa que l’home estava segant en un camp d’herba quan el tractor es va desequilibrar en un marge. Un camió grua i els efectius d’emergència van procedir al rescat de l’home, i a les set es va traslladar la víctima al dipòsit. L’home era veí d’Olot i tenia 65 anys. Els Mossos ja han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot i del Departament de Treball, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.