El meteoròleg d’Olot Televisió Roger Solé confirma la continuació d’un temps anòmal per a la Garrotxa aquest 2014

El meteoròleg d’Olot Televisió Roger Solé ha estat aquest dimecres al plató de les Notícies per reflexionar sobre el temps que està fent els darrers mesos a la Garrotxa. Després de dues setmanes molt caloroses a la primavera, l’estiu no ha acabat d’arrencar i ara la comarca torna a tenir un temps càlid que no és propi de l’època. Roger Solé ha informat que avui la temperatura màxima ha superat els 30 graus en algun punt de la comarca. Per al metereòleg, aquest temps estrany és puntual però amaga una tendència de canvi general del clima. Solé ha explicat com darrerament les temperatures s’estan extremant. Tant les temperatures altes com les baixes estan essent inèdites en algunes èpoques.