Miquel Calm: “Els secretaris i interventors de la Garrotxa estan disposats a afrontar el 9-N”

El president de Convergència Democràtica de Catalunya a la Garrotxa, vicepresident de la Diputació de Girona i alcalde de la Vall d’en Bas, Miquel Calm, diu que els preparatius pel 9-N van endavant i que “els funcionaris i interventors de la Garrotxa estan disposats a facilitar la infraestructura que faci falta” i que demanen “unitat entre tot el sector funcionarial per anar tots a la una”. Són declaracions que Calm ha fet després que la delegada del Govern espanyol a Catalunya, Maria de los Llanos de Luna, hagi enviat una carta als secretaris i interventors dels ajuntaments, consells comarcals i diputacions recordant que no poden fer cap actuació de preparació de la consulta. Calm ha afegit que “els Ajuntaments també estem disposats a tot”.

Deixa un comentari