La Fundació d’Estudis Superiors d’Olot inclou en l’oferta formativa un curs ESADE de Direcció de recursos humans dirigit pel cap de recursos humans de Vueling

La FES ha presentat dos cursos d’ESADE. Un d’ells s’impartirà el febrer de l’any vinent, sobre lideratge i desenvolupament directiu, i permetrà accedir a un màster de gestió executiva. L’altre es programa per a aquesta tardor i s’ha organitzat a petició del sector empresarial de la Garrotxa. És un curs direcció de recursos humans. El seu director serà el cap de recursos humans de Vueling.

El Postgrau de Vulcanologia programat per la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot que començarà el proper 13 d’octubre comptarà amb 18 alumnes de 10 països diferents, entre ells, de Llatinoamèrica. La Fundació d’Estudis Superiors ha presentat l’oferta formativa dels propers mesos. A banda del postgrau de vilcanologia, també ha presentat el primer Postgrau de la Universitat de Vic que es farà a Olot sobre màrqueting on-line. Se celebrarà del novembre al juny i entra dins d’un itinerari de màster. D’altra banda, la FES torna a oferir l’Olot Breakfats, els col·loquis de dimarts al matí. En aquesta ocasió giraran entorn de les vendes i el comerç i s’organitzaran de manera trimestral. Pel que fa als Cursos d’Idiomes en col·laboració amb les acadèmies d’Olot, aquest any s’oferiran cursos orals d’anglès, francès xinès i italià per agafar fluïdesa a l’hora de mantenir una conversa.