El CPA olot ha fet l’últim entrenament abans de viatjar al Mundial de Patinatge de Reus, que serà emès en directe per Olot Televisió

A les 11 del matí, el Club Patinatge Artístic Olot ha marxat fins a Reus per concentrar-se les hores prèvies al Mundial de Patinatge Artístic 2014. Abans, el grup A ha fet un últim entrenament als pavellons esportius del Pla de Llacs d’Olot. L’equip ha estat perfeccionant fins l’últim detall de la coreografia Respira. Competir a Catalunya és un repte que les patinadores olotines entenen com una gran oportunitat. El Mundial el podran seguir en directe per Olot Televisió, demà a partir de les vuit del vespre.

Aquest matí les patinadores del CPA Olot encara han fet un últim entrenament abans de marxar fins a Reus. Ho han fet al pavelló més gran del Pla de Llacs, on es disputen les competicions de bàsquet. El grup A ha ajustat la coreografia pensant en les dimensions del pavelló de Reus i necessitaven un major espai. Les patinadores han perfeccionat fins a l’últim detall de la coreografia perquè demà surti perfecta. El Club Patinatge Artístic Olot es concentra a Reus ja des d’avui. Per davant els queda un complet planejament d’entrenaments i competició. Demà a les vuit del vespre comença el Mundial. El CPA arriba amb bones sensacions. No els preocupa ser els quarts en l’ordre de sortida. El Mundial celebrat a Reus permetrà que fins a la ciutat catalana es desplacin molts seguidors de l’Olot. Després de la competició, el CPA ha organitzat un sopar on tenen previst participar 200 persones. Aquest any, el Mundial de Grups de Xou Gran serà emès en directe per Olot Televisió així com totes les televisions adherides a la Xarxa de Comunicació Local. El programa començarà dissabte a les vuit del vespre i serà conduït pel periodista olotí Òscar Cabana, amb la participació de diversos experts que aportaran la seva experiència a la narració de l’esdeveniment. El Mundial espera al pavelló de Reus. El CPA s’acosta a l’hora de la veritat.

x