L’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot inaugura el curs 2014-2015 i fa entrega del Premi Eva Toldrà

L’Escola d’Art d’Olot ha inaugurat aquest matí el curs 2014-15, que ha començat amb més matriculats que mai al Batxillerat Artístic, amb la consolidació dels cicles de grau mitjà i amb una plantilla de professors ampliada. Aquest matí també s’ha lliurat el premi Eva Toldrà d’Il·lustració. La guanyadora ha estat Laia Domènech, estudiant de l’Escola Superior de Disseny i Art La Llotja de Barcelona.

Omplir Olot de Bonbolles i bufar sense parar des de les escales de l’església de Sant Esteve per donar suport al Dia Mundial per la Salut Mental. Aquest és una de les performances que aquest matí han fet els alumnes de l’Escola d’Art i Disseny d’Olot per rpepresnetar l’inici de curs.

Un curs que s’inicia amb molt bones expectatives. Després d’aquest acte inicial, els alumnes han anat fina la Sala Torin on es faria l’entrega dels premis Eva Toldrà. La guanyadora d’aquesta edició ha estat Laia Domènech de l’Escola Llotja de Barcelona amb la seva obra ‘La Pastanaga’.

Els llibres d’il·lustració que han obtingut premi estaran exposades a la sala oberta de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa durant tot el matí, l’acte ha acabat amb una xerrada d‘RCR Arquitectes.

Deixa un comentari