Xerrades per explicar el procés constituent de Catalunya als locals socials dels barris d’Olot

Ahir a la tarda es va presentar el conjunt de xerrades sobre el procés constituent de Catalunya que es duran a terme al llarg d’aquest més d’octubre a Olot. Es faran als locals socials dels diferents barris de la ciutat. Les xerrades, organitzades per Estelada 2014 i la Federació d’Associacions de Veïns d’Olot, formen part de la campanya Ara és l’hora juntament amb la gigaenquesta, i compten amb la col·laboració d’Òmnium Cultural Garrotxa.

Estelada 2014 conjuntament amb la Federació d’Associacions de Veïns d’Olot i amb la col·laboració de totes les associacions de veïns de la ciutat han organitzat un conjunt de xerrades als barris per donar a conèixer el procés constituent de Catalunya. En aquestes xerrades s’explicarà el que passaria l’endemà de la consulta del 9N o d’unes eleccions de caràcter plebiscitari. El procés constituent de Catalunya està en el desè informe del Consell Assessor per la Transició Nacional que analitza com seria aquest procés.

En la presentació, que es va fer ahir per la tarda a l’ajuntament d’Olot, hi van ser presents també el regidor de coordinació veïnal de l’Ajuntament d’Olot, Josep Berga, i el president de la Federació d’Associacions de Veïns d’Olot, Josep Comas.

Un total de vuit xerrades són les que es duran a terme dins d’aquesta iniciativa als locals socials de diversos barris de la ciutat al llarg d’aquest mes d’octubre. A més de les xerrades dels barris, també es farà un acte destinat, principalment, a les Juntes de les Associacions de Veïns d’Olot, però obert a tota la ciutadania, en el qual el professor Josep Maria Reniu, membre del Consell Assessor per la Transició Nacional, els explicarà el procés constituent. Aquest es farà el dilluns 27 d’octubre a les 8 del vespre al Casal Marià d’Olot.