El sènior femení del CV Olot encaixa la primera derrota del curs plantant cara a un CV Monjos superior (1-3)

Les jugadores de Sandro De Filippi han començat la lliga de manera sensacional tot i haver reestructurat l’equip a l’inici de la present campanya. Aquesta tarda, davant d’un equip que aspira a l’ascens, han plantat cara però el nivell ha estat massa exigent per a les olotines (1-3).

Amb sis punts i com a líder de la lliga es presentava el CV Olot femení a la pista Jordi Mora per enfrontar-se a un favorit, el CV Monjos, que no havia començat gaire bé la lliga. Aquesta tarda s’ha pogut veure un nivell molt alt en la primera divisió femenina de vòlei i les jugadores olotines, dirigides un any més per Sandro De Filippi. Les visitants van ser campiones la temporada passada però no van poder assolir l’ascens per temes econòmics, i un any més competeixen a primera. Les garrotxines han plantat cara, han estat a gran nivell però no han pogut superar a un rival superior.

Una temporada que ha començat de meravella per al CV Olot tot i la reestructuració profunda de la plantilla, que ha hagut de sobreposar-se a baixes importants i ha estirat del planter per poder competir.

El partit ha estat molt igualat. El primer set se l’han endut les visitants aprofitant els errors de les olotines en la recepció, però en el segon el CV Olot s’ha imposat igualant el matx. En els darrers períodes la constància del CV Monjos ha estat clau per desnivellar un joc molt equilibrat que s’ha acabat decidint per petits detalls.

No ha pogut ser, i les olotines han encaixat la primera derrota de la temporada, però l’objectiu no deixa de ser el mateix que el curs passat: la permanència, que a aquest pas, de ben segur que es podrà complir amb menys patiment que l’anterior temporada.