Comença la ‘Gigaenquesta’ a Olot amb més d’un centenar de voluntaris

Aquest matí s’ha iniciat a Olot la ‘Gigaenquesta’ organitzada per l’ANC i Òmnium Cultural. Més d’un centenar de voluntaris s’han acostat fins a l’Ajuntament per participar en aquesta campanya porta a porta que ha reunit algunes cares conegudes de la comarca.

El cap de llista d‘Esquerra Republicana a Olot, Pere Gómez,  el doctor Ramon Brugada, degà de la Facultat de Medicina de la Universitat de Girona, o el mateix alcalde de la ciutat, Josep Maria Corominas, són algunes de les cares conegudes que s’han pogut  veure en la concentració prèvia a la ‘Gigaenquesta’ que s’ha fet aquest matí a les 10h davant de l’Ajuntament d’Olot. Però, no només hi han assistit ells, sinó fins un centenar voluntaris han dedicat unes hores del seu temps a col·laborar en aquesta iniciativa organitzada per ANC i Òmnium Cultural.

Un cop donades totes les instruccions a seguir i després d’un bon esmorzar, tots ells s’han dividit en grups i parelles per formalitzar l’enquesta de 6 preguntes tipus test a totes les cases, de tots els carrers de tots els barris de la ciutat. Josep Maria Corominas i Ramon Brugada han format una de les parelles.

Fins a 300 persones s’havien inscrit per fer-se voluntaris a través d’Internet, tot i que avui no tots hi han pogut assistir. La ‘Gigaenquesta’ s’anirà desenvolupant paulatinament fins el 9 de novembre, així que tots aquells que ho desitgin poden dirigir-se a Òmnium Garrotxa per inscriure’s i participar.

La campanya a la Garrotxa es va iniciar el cap de setmana passat a les Preses, la Vall d’en Bas i Besalú i aquest cap de setmana es farà a Olot, Santa Pau i les Planes d’Hostoles.

Deixa un comentari