Èxit de la diada dels Xerrics, en la que s’han descarregat tots els castells

Els Xerrics han celebrat aquesta tarda la seva diada castellera. Els Esperxats de l’Estany i la Colla Castellera de Figueres han estat les dues colles convidades dels olotins en una diada en la que totes les colles han descarregat els seus castells.

A les 6 de la tarda la Plaça Rector Ferrer s’ha emplenat de gent per veure els castells que les dues colles convidades, sls Esperxats de l’Estany i la Colla Castellera de Figueres, juntament amb els Xerrics, oferien en aquesta diada olotina.

Els assistents han pogut gaudir de tres rondes de castells. Per començar, les tres colles on ofert pilars conjuntament. Tant els Xerrics com els Castellers de Figueres han fet dos pilars de 4, mentre que els Esperxats de l’Estany han fet un únic pilar de 4.

En la primera ronda, els amfitrions han descarregat un 4 de 7, els figuerencs un 3 de 7 i els banyolins han tancat la ronda amb un 3 de 6. En la segona ronda, els olotins han fet un 3 de 7, els Castellers de Figueres han ofert un 4 de 7 i els Esperxats un 5 de 6. En la última ronda, els Xerrics han aconseguit un 5 de 6, els de Figueres un 4 de 7 amb agulla i els de l’Estany un 4 de 6.

En la ronda de pilars, totes les colles han fet un pilar de 5, excepte els figuerencs n’han fet dos. Per posar punt i final a la diada totes les colles han tornat a actuar conjuntament oferint diversos pilars.