L’artista Glòria Morera inaugura la Sala Polivalent i Arxiu Mossèn Joan Pagès del Centre Cultural de les Preses

Ahir es va inaugurar la nova Sala Polivalent i Arxiu Mossèn Joan Pagès al Centre Cultural de les Preses. L’acte va comptar amb la participació de Glòria Morera, que va presentar els seus llibres i va inaugurar una exposició.

L’antiga sala de lectura i biblioteca del Centre Cultural de les Preses s’ha transformat en una Sala Polivalent en la que també s’hi han ubicat els documents de l’arxiu del Mossèn Joan Pagès. Aquests són documents que l’eclesiàstic va anar recopilant al llarg de la seva vida en arxius d’arreu de Catalunya i ara les Preses dedica aquesta sala als seus estudis.

Com el seu nom indica, aquesta no es una sala exclusiva per els documents del Mossèn Joan Pagès, sinó que es una sala que es reservarà per fer actes culturals al municipi, ja siguin presentacions, exposicions o qualsevol altre tipus d’activitat cultural.  Aquest mateix dissabte i coincidint amb la inauguració es va fer la primera presentació. Va ser l’artista garrotxina Glòria Morera l’encarregada de iniciar les activitats culturals de la sala. Ho va fer presentant la seva obra literària.  A part de presentar els seus llibres, l’artista també va inaugurar una exposició amb dibuixos i escultures seves. L’exposició romandrà oberta fins el dia 1 de novembre.

Deixa un comentari