L’atleta olotí Jordi Roura guanya la 2a Cursa de Muntanya de Besalú

Jordi Roura ha estat el vencedor de la 2a Cursa de Muntanya de Besalú, que ha comptat amb una participació de 169 corredors. La pluja que ha caigut a primera hora del matí ha fet que els atletes suessin una mica més els més de 15 quilòmetres de recorregut.

2a Cursa de Muntanya de Besalú

Tot i que el matí no convidava a sortir a córrer, fins a 169 atletes s’han acabat apropant a Besalú per participar a la 2a cursa de muntanya de la Vila Comtal, organitzada per Besalucross. A la competició, els favorits han encapçalat de seguida la prova, amb l’atleta del Club Natació Olot Jordi Roura i l’independent Joel Barcons al capdavant. Els dos han protagonitzat un frec a frec intens, i a partir del quilòmetre 10, Roura ha avançat a Barcons i ja no ha abandonat la primera posició fins a la meta.

Jordi Roura ha completat els 15 quilòmetres i mig de cursa amb un temps de 1 hora, 11 minuts i 27 segons. Barcons ha estat segon, a gairebé un minut, seguit de Toti Carbonés, a poc menys de quatre minuts del primer classificat. En categoria femenina, la campiona ha estat Eugènia Miró, aturant el cronòmetre en 1 hora, 26 minuts i 32 segons. Lídia Vergés ha arribat cinc minuts després, i Cristina Vilarnau ha entrat com a tercera classificada.

La cursa de muntanya de Besalú també ha reconegut els primers atletes del municipi en entrar a la meta, que han estat Daniel Pavón i Marta Guardiola.

Era l’última prova del Campionat Comarcal de Curses de Muntanya de la Garrotxa, on ja feia setmanes que Roura tenia el títol a la butxaca, i que ha acabat igual que la majoria de les proves del circuit, amb Jordi Roura com a clar dominador.