Unes 200 persones assisteixen al sopar popular de La Gala de les Preses

Ahir al vespre l’Envelat de La Gala de les Preses es va transformar en un circ improvisat per acollir la 11a edició del Sopar Popular que organitza la comissió de festes d’aquest municipi.

Trapezistes, arlequins, domadors, lleons, homes forçuts o pallassos son alguns dels personatges del circ que van acudir ahir al sopar popular temàtic de les Preses organitzat per la comissió de festes en motiu de La Gala del municipi. Ja fa dos anys que des de l’organització es va decidir obrir les portes a que els assistents al sopar popular hi anessin disfressats. Enguany ho feien sota el títol “El Circ de les Preses”. La iniciativa va tenir bona acollida entre els assistents, que no van dubtar en disfressar-se per assistir al sopar.

Fins a 200 persones van reunir-se en l’envelat muntat en motiu de la festa del municipi per gaudir d’un menú a base d’amanida, patates d’Olot i botifarra i llom amb ceba caramel·litzada que va deixar a tothom satisfet.

Aquesta va ser una de les activitats que van donar el tret de sortida de La Gala de les Preses que al llarg d’aquest cap de setmana omplirà el poble de festa amb activitats i concerts de gran magnitud com el de Txarango d’aquesta nit, pel que ja s’han venut el 90% de les entrades.