El gastrònom garrotxí Pep Nogué ha estat reconegut als Premis Denominacions d’Origen Catalanes d’Oli

El garrotxí Pep Nogué ha rebut el premi en la categoria de cuiner, restaurador o gastrònom de la tercera edició dels Premis Denominacions d’Origen Catalanes d’Oli. El jurat ha reconegut la defensa de Nogué dels productes locals catalans així com la seva faceta de divulgador col•laborant en diferents fòrums, programes de televisió, a la revista Cuina o al programa de Pere Tapias, ‘Tapias Variades’, de Catalunya Ràdio.

Nogué és un cuiner que escriu, cerveser, vinater i licorer a estones perdudes i divulgador de les seves recerques de la cuina i les arrels gastronòmiques catalanes. El gastrònom garrotxí és, a més, president de l’Associació Alimentaria Garrotxa, cuina i territori i autor dels llibres ‘La millor cuina d’estiu’, ‘Menjar per 1 euro’ o ‘Menjar bé en família per menys de 9 euros’, obres amb les quals es pot aprendre a fer receptes saludables, enginyoses i econòmiques. En la tercera edició dels Premis Denominacions d’Origen Catalanes, el premiat en la categoria d’entitat, institució o grup s’ha concedit a Fèlix Riera, director de Catalunya Ràdio. En la categoria d’investigador, professional o dirigent el guardonat ha estat Jordi Salas-Salvadó per la seva labor d’investigació.

Deixa un comentari