El president Artur Mas garanteix que el “9-N hi haurà consulta, amb locals, urnes i paperetes”

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha garantit que el 9-N hi haurà “locals, urnes i paperetes” d’acord amb “marcs legals preexistents”, acollint-se a la competència que té la Generalitat de foment de la participació ciutadana. Mas ha confirmat que la consulta no es podrà celebrar d’acord amb el decret de convocatòria que va signar el 30 de setembre, però ha subratllat això no vol dir que els catalans no puguin votar el 9-N i pronunciar-se, ha dit, sobre la pregunta pactada. Ha explicat que caldran més de 20.000 voluntaris i la col·laboració d’entitats i ajuntaments, i que els locals seran tots de la Generalitat. Es crearà un consell general de participació i el el resultat de la consulta es donarà a conèixer el 10 de novembre.