El vicepresident de l’AMI, Josep Maria Corominas, creu que és important que el president mantingui el compromís de fer la consulta el 9N

El vicepreisident de l’Associació de Municipis per la Independència, Josep Maria Corominas, ha valorat a Les Notícies d’Olot Televisió la proposta del president Artur Mas de fer la consulta el 9N d’acord amb “marcs legals preexistents per als quals la Generalitat té competències”. Corominas creu que s’ha de mantenir la confiança en el president Mas, i en tot cas, creu que és important que mantingui el compromís de celebrar la consulta el 9 de novembre. Coromians també valora positivament el manteniment de la lluita per la sobirania, que no s’ha deixat de banda.

Sobre “la consulta definitiva” a la qual s’ha referit el president Mas, Corominas ha dit que els partits polítics procunsulta han de ser responsables i estar units per contemplar la possibilitat d’entendre una pròximes eleccions autonòmiques com un referèndum i unir en una sola candidatura partits que estan d’acord a apostar per una Catalunta independent.