La instal·lació de les estructures de vidre i d’acer al primer pis de la Torre Eiffel obre les portes dels mercats internacionals a Bellapart Group

París acaba de remodelar el primer pis de la Torre Eiffel, on han col·locat terra de vidre transparent a 57 metres d’alçada. Darrere d’aquesta actuació es troba una empresa garrotxina, Bellapart, amb seu a les Preses. La remodelació del primer pis de la torre li permetrà consolidar-se al mercat francès.

La remodelació del primer pis de la Torre Eiffel és la sensació dels turistes que aquests dies visiten la capital francesa. L’actuació ha consistit en la col·locació d’un triple vidre laminat d’1 metre 85 centímetres d’amplada, col·locat a 57 metres d’alçada. L’actuació general sobre el primer pis de la torre ha durat dos anys i ha tingut un cost de 30 milions d’euros, amb la voluntat de fer més atractiu el pis menys visitat de la construcció. Darrere de les construccions de vidre i d’acer d’aquesta actuació, es troba una empresa garrotxina, Bellapart, amb seu a les Preses. El seu domini de l’enginyeria estructural en acer i vidre i les geometries complexes en 3D va ser clau per aconseguir el projecte.

La remodelació del primer pis de la Torre Eiffel, símbol emblemàtic de França, permetrà a Bellapart consolidar-se al mercat d’aquest país, habitualment molt proteccionista. L’empresa garrotxina ha portat el seu nom a les altures franceses, la qual cosa augmentarà exponencialment les possibilitats d’aconseguir nous projectes al país veí.

x