La Mainada de l’Agrupació Sardanista Flor de Fajol porta a Olot el grup Macedònia

El grup Macedònia actuarà el proper 26 d’octubre a Olot. Ho fa per iniciativa de la colla Mainada de l’Agrupació sardanista Flor de Fajol, com un dels actes de celebració dels 30 anys de l’entitat. Les Macedònia aprofitaran el concert per interpretar alguna de les cançons que formaran part del seu nou disc, que presentaran durant el 2015.

Complint la voluntat de la colla Mainada de Flor de Fajol, el grup Macedònia oferirà un concert a Olot. Serà el diumenge 26 d’octubre a les 6 de la tarda, a la Sala el Torín d’Olot. El concert ha estat organitzat per l’Agrupació Sardanista Flor de Fajol, que celebra el seu 30è aniversari, i l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot.

Al concert d’Olot, el grup juvenil oferirà atractius suficients per atraure els seus seguidors. Per una banda, serà de les darreres actuacions del seu actual disc, ‘Flors’, i intercalaran els seus temes amb cançons del treball que preparen en aquests moments: ‘el món és per valents’, que presentaran el març de 2015. D’altra banda, els 12 membres de la colla Mainada Flor de Fajol acompanyaran a les Macedònia dalt l’escenari amb la cançó ‘Ballen’; una de les preferides dels joves, ja que relata una història d’amor entre dos joves que es coneixen dins el món de la sardana. Fins i tot, Flor de Fajol va ballar-la en la celebració dels actes de la Diada a Nova York. Els actes de celebració del 30è aniversari de Flor de Fajol acabaran el 23 de novembre, amb un concert de la Principal de la Bisbal.