Càritas Garrotxa i Olot TV renoven el conveni de col·laboració per promocionar els programes socials de l’entitat

Olot Televisió i Càritas Garrotxa signen de nou un conveni per promocionar els programes socials de l’entitat a través d’aquest mitjà de comunicació. Es pretén difondre així quatre dels projectes que duen a terme Càritas, a través d’espots i del seguiment informatiu de les activitats de l’entitat social.

Les entitats del tercer sector segueixen treballant per ajudar a les famílies en situació de risc, i necessiten l’ajuda de tota la societat per poder tirar endavant els seus projectes. Per aquest motiu, Olot Televisió i Càritas Garrotxa signen de nou un conveni de col·laboració per promocionar les activitats de l’entitat. Segons els membres de Càritas, l’anterior campanya ha ajudat a la difusió del seu treball.

Al conveni, es mantenen les accions de l’anterior acord; per tant Olot Televisió tindrà un tractament informatiu especial per conèixer les activitats de Càritas Garrotxa, i emetrà de forma gratuïta espots promocionals de l’entitat. Precisament, la nova campanya de Càritas Garrotxa té el lema genèric de ‘A càritas acollim i acompanyem persones’. La campanya explica amb frases curtes quatre dels programes que duen a terme: sobre formació, ajuts en l’habitatge, recerca de llocs de treball i assistència a les persones grans.

L’objectiu de la nova campanya de Càritas Garrotxa és captar nous socis per poder donar suport a tots i cada un d’aquests programes, necessaris per ajudar a les persones en risc d’exclusió social.

x