‘Disseny de color’, l’última obra del Col·lectiu de Cinema Independent de la Garrotxa es presentarà diumenge a les sis de la tarda al Teatre Principal d’Olot

‘Disseny de color’, l’última obra del Col·lectiu de Cinema Independent de la Garrotxa, dirigida pel cineasta Jesús Codinarch, que gira entorn de cinc pintors que van formar-se a l’Escola de Belles Arts d’Olot. El documental s’estrenarà aquest diumenge a les sis de la tarda al Teatre Principal d’Olot.

Veure com treballa en Manel Puigbó o d’altres artistes olotins. És el que es pot veure a l’obra ‘Disseny de color’ dirigida pel cineasta Jesús Codinach, membre del Col·lectiu de Cinema Independent de la Garrotxa.

Aquest documental és la 12ena entrega de la sèrie cinematogràfica ‘Seqüències per la memòria’, un conjunt de capítols que tenen com a objectiu recordar alguns aspectes de la cultura i la societat olotines.

En aquesta nova història, els protagonistes són alguns dels pintors que van formar-se a l’Escola de Belles Arts d’Olot. En aquest documental de ‘Seqüències per la memòria’ relacionat amb l’art coneixerem la figura d’artistes com Miquel Duran, Celestí Congost, Manel Puigbó, Quim Domène o Danès Jordi. L’estrena oficial d’aquest últim treball del Col·lectiu de Cinema Independent de la Garrotxa serà el proper cap de setmana, per Sant LLuc. Es presentarà diumenge 19 d’octubre a les sis de la tarda al Teatre Principal d’Olot.

x