El Club de Futbol Sant Roc reclama 200 mil euros a l’Ajuntament d’Olot i 50 mil al Govern de Madrid per pagar el camp de gespa artificial

Polèmica pel pagament de la gespa artificial del camp del Sant Roc. El club reclama a l’Ajuntament d’Olot el pagament de 200 mil euros de l’actuació. El consistori, de la seva banda, assegura que només es va comprometre a pagar-ne 100 mil. Darrerament l’Ajuntament va aprovar una modificació del pressupost de 15 mil euros per ajudar el club, que està tenint serioses dificultats per pagar l’obra.

El Club de Futbol de Sant Roc està tenint serioses dificultats per cobrir el cost de la instal·lació de gespa artificial que va inaugurar el 2012. El cost de l’actuació va ser de 250 mil euros. El club reclama a l’Ajuntament d’Olot el pagament de 200 mil euros de l’actuació. El consistori, de la seva banda, assegura que només es va comprometre a pagar-ne 100 mil. El Govern de Madrid es va comprometre a aportar 50 mil euros del cost l’actuació. A hores d’ara, però, el club tampoc no ha rebut aquest ingrés. Darrerament l’Ajuntament ha aprovat una modificació del pressupost de 15 mil euros per ajudar el club.

x