Els cants harmònics del cor MUOM tornen a l’església de Sant Esteve d’Olot el proper dissabte 18 d’octubre

El MUOM Barcelona Overtone Singing Cor torna a actuar a Olot. Ho farà aquest proper dissabte 18 d’octubre, dins els actes de la Fira de Sant Lluc. Aquesta coral de cambra és atípica, i centra el seu repertori en els cants harmònics.

Entre les activitats programades per la Fira de Sant Lluc, els garrotxins podran gaudir d’un concert difícil de catalogar, basat en els cants harmònics i tonals sobre l’afinació pura. És l’actuació del MUOM Barcelona Overtone Singing Cor, una coral que treballa la veu modulant-la amb tècniques de cant difònic, que permeten als integrants d’emetre dues notes de forma simultània.

Alguns dels integrants també utilitzen tècniques guturals procedents de països com Kazakhstan o Mongòlia. Les cançons del cor són sense lletra, i només transmeten espiritualitat: un recital del MUOM transporta el públic cap a un estat de calma i reflexió. El concert tindrà lloc aquest dissabte 18 d’octubre, a les 9 del vespre, a l’Església de Sant Esteve d’Olot.

x