La faràndula centrarà la temàtica del nou parc infantil de la plaça dels Coloms, que es preveu inaugurar el proper 29 de novembre

L’equip de Govern Municipal projecta un gran parc infantil a la plaça dels Coloms sota la temàtica dels gegants, nans i cavallets, a més d’una font i vuit arbres: un xiprer d’Arizona, dos erables, un cirerer, dos roures pènols i dues mèlies. L’Ajuntament preveu inaugurar el nou espai el 29 de novembre, coincidint amb l’entrada del nou Mercat d’Olot. La urbanització de la superfície de l’espai tindrà un cost de 60 mil euros.

Un rocòdrom inspirat en els gegants, amb dues construccions de fibra de vidre de dos metres d’alt per dos d’alçada cada peça; un parell de cavallets amb molles, tobogans presidits pels cabeçuts, i el cap de Lligamosques reposant damunt d’un parell de gronxadors. La faràndula d’Olot serà molt present la remodelació de l’espai lúdic infantil de la plaça dels Coloms, de gairebé 620 metres quadrats.

Aquest era l’estat que les obres de la plaça dels Coloms aquest matí. L’Ajuntament d’Olot preveu inaugurar la remodelació de l’espai el mateix dia de la posada en funcionament del nou Mercat d’Olot, el proper dissabte 29 de novembre. El nou parc comptarà amb un sorral amb grues, un joc central i una font. Estarà tancat perimetralment. Cada joc, a més, comptarà amb un terra de seguretat amb base de cautxú pintada amb els passos del ball dels gegants. L’Àrea de jocs infantils ha estat personalitzat pel ninotaire Tavi Algueró.

La proposta ja ha estat consensuada amb l’Associació de Veïns del Nucli Antic. L’espai, permetrà jugar alhora a una vuitantena de nens i nenes d’entre 2 i 10 anys. La singular actuació inclou el plantat d’un exemplar de xiprer d’Arizona de 8 m, un parell d’erables, un cirerer del Japó, dos roures pènols i dues mèlies de creixement ràpid. De la seva banda, els parterres seran de planta vivaç i perenne de floració perllongada, per donar color i vistositat a un espai públic molt freqüentat.

Deixa un comentari