La UE Figueres prescindeix de l’entrenador olotí Francesc Cargol, i sona Eduardo Vílchez per ocupar el seu lloc a la banqueta

L’olotí Francesc Cargol ha deixat de ser l’entrenador del Figueres. El club empordanès va fer oficial ahir a la nit la rescissió del contracte de Cargol per capgirar la dinàmica de l’equip, que en aquests moments és penúltim de Tercera Divisió. L’exentrenador de l’Olot Eduardo Vílchez sona per ocupar el seu lloc a la banqueta.

Francesc Cargol ja no és l’entrenador del Figueres. El tècnic només ha sumat una victòria en vuit jornades a Tercera Divisió, i l’equip empordanès es troba en aquests moments penúltim a la classificació, amb només cinc punts. El detonant de la situació va ser l’empat a 3 del passat diumenge contra el Manlleu, en un partit on els figuerencs guanyaven per 3 a 0 en acabar la primera part: Cargol va acabar escridassat pel públic empordanès. Després del partit, l’entrenador va posar el seu càrrec en mans de la junta directiva, que tenia per objectiu disputar la promoció d’ascens a Segona B, un objectiu lluny de complir-se a hores d’ara. L’entrenador olotí va arribar al Figueres per substituir Xavi Punsí, actual segon entrenador de la Unió Esportiva Olot i que va ser destituït el gener d’aquest any. Llavors, el tècnic va evitar el descens, motiu pel qual se’l va contractar. En 26 partits amb Cargol a la banqueta, el Figueres ha guanyat 7 enfrontaments, n’ha empatat 7 i n’ha perdut 12. Un dels noms que sona per cobrir el seu lloc és precisament el de l’exentrenador de la Unió Esportiva Olot Eduardo Vílchez; el Figueres anunciarà el nou tècnic en les properes hores.