Comença el trasllat de freqüències dels canals de televisió, que acabarà a finals d’any i no afecta a Olot Televisió

Ha començat el trasllat de les televisions a altres freqüències, per deixar pas a la quarta generació de tecnologies per als mòbils, el denominat 4G. Els tancaments dels canals es fa a parts. A la Garrotxa, el repetidor de Montolivet funciona amb ‘Simulcast’, de manera que emet els canals simultàniament en les dues freqüències, l’anterior i la nova. Així doncs, els usuaris només hauran de resintonitzar els seus televisors un cop, al final del procés a finals d’any. Pel que fa als repetidors del camp de tiro i de la Mare de Déu del Mont, ja s’han fet alguns talls i els usuaris han de resintonitzar els seus aparells a mesura que es vagin produint. Pel que fa a Olot Televisió no canviem de freqüència, així que els usuaris ens podran seguir veient al mateix canal que fins ara, el 51.

Deixa un comentari