El Museu de la Garrotxa entra dins la Xarxa de Museus d’Art de Catalunya

La Xarxa de Museus d’Art de Catalunya és constitueix de manera oficial aquest migdia. Tot i així, els museus que en formen part porten més d’un any treballant en xarxa. És el cas del Museu de la Garrotxa, que està desenvolupant projectes en cooperació en fins en tres àmbits.

El Museu de la Garrotxa porta més d’un any col·laborant amb la comissió d’exposicions de la Xarxa de Museus d’Art de Catalunya. Montse Mallol és la directora del Museu de la Garrotxa i ha explicat que es tracta d’uan col·laboració molt positiva.

Una altra comissió de treball de la xarxa és la de documentació, per unificar eines i criteris de classificació. Finalment, la xarxa posa a disposició una oferta fica de formació per als professionals de tot Catalunya. Al Museu de la Garrotxa només veuen avantatges en una xarxa que millora el servei d’uns museus de caràcter local o comarcal amb recursos limitats.