L’Ajuntament de Sant Joan Les Fonts millora l’entorn de la Plaça Major, es preveu que les obres acabin per Nadal

Excavadores i paviment aixecat, aquest és l’aspecte de la Plaça Major de Sant Joan les Fonts aquests dies. L’Ajuntament de Sant Joan han iniciat les obres de millora de l’entorn de la Plaça Major de Sant Joan les Fonts. Una actuació que té com a objectiu arranjar les voreres i l’asfalt, i soterrar i millorar les instal·lacions, que ja feia temps que estaven malmeses.

El consistori santjoanenc no disposava dels recursos suficients per a poder dur a terme aquestes actuacions, i va decidir recuperar una petició que havien fet fa dos anys a la Generalitat per a la construcció d’un pont; i van demanar que els deixessin fer un canvi d’obres per utilitzar aquesta subvenció per a fer aquesta remodelació.

Les obres costaran uns 350 mil euros. Uns 200 mil euros es pagaran amb aquesta ajuda que els va donar la Generalitat, i els altres 150 mil els aportarà l’Ajuntament amb l’ajuda de contribucions especials als veïnals.

La principal preocupació de l’Ajuntament era trobar una proposta que minimitzés al màxim les molèsties als comerços i veïns de la Plaça, i es va considerar oportú dur a terme  les obres en quatre fases diferenciades per sectors, evitant tallar completament els accessos als establiments i a la circulació al barri vell. Unes obres que, un cop acabades, milloraran substancialment la qualitat ciutadana dels santjoanencs. Es preveu per festes de Nadal, entre finals d’aquest any i principis del que ve, les obres estiguin finalitzades.